Vilket väder

Idag har det varit rena sommarvärmen ute. Det var en härlig morgon att stå buss/rastvakt.

Jag kom ihåg att cykla förbi bageriet och handla bröd till personalfikan, det är veckans höjdpunkt. Börjar tidigare på fredagar men i gengäld slutar jag tidigt varje fredag. Idag 12.45, men från nästa vecka 12.00. Det blir en lång helg när man slutar så tidigt och dessutom är jag ledig på måndagar. Den 1/10 -2010 började jag jobba på Röda skolan och jag trivs så bra med arbetkamrater, elever och arbetsupgifter som varierar.

Idag har jag kört två maskiner tvätt som hänger ute på tork. Joakim målar och jag ska snart upp och kika in första väggen. Spännande!

ha det så bra i helgen!!

Nu får jag ta och skärpa mig!!

Tisdag: Chefen kommer och ger mig lite jobb, två saker. Visst inga problem det fixar jag. Hämta kuponger på Marbäckskolan, kan göras när jag ändå hämtar Simon. Hämta vetebröd på bageriet... Det var som bortfluget så snabbt hon hade sagt det. Sitter någon timma senare och har rast, två lärare började prata om föräldramöte. Vilket slag i huvudet det blev, just de ja, bageriet.

Onsdag: Simon och Lucas har gympa på onsdagar, hade packat båda påsarna på tisdagkväll. Simon klär på sig och tar ryggsäcken, men jag glömde gympapåsen. Fick syn på den kl 9.00 när jag skulle till jobb, stack bort på skolan, men de hade redan påbörjat gympan.

Torsdag: Cyklar ner till coop för att handla personalfika, när jag håller på och plockar frukt kommer jag på att jag glömt ta med kortet, ställa vagnen åt sidan och cykla tillbaka till jobb och hämta kortet och sen ner till affären igen.

För att vara på den säkra sidan har jag nu packat barnens väskor för skolan imorgon, Lucas gympapåse är klar och jag har lagt ner varsin frukt. Nu ska jag bara komma ihåg att när Simon är lämnad på fritids ska jag cykla till bageriet och köpa bröd innan jag ska vara på skolan 07:15.
Håll tummarna för att jag inte glömmer något annat!!

Igår lagade jag rotmos här hemma, storkok, så det tog lite tid. Joakim och jag tycker det är så gott med rotmos, men båda barnen ratade det. Nu finns det iallafall några middagar med rotmos i frysen, barnen får äta något annat nästa gång.

Nu ska jag gå och lägga mig! Sov gott!

Lite bilder

Här inne i lilla rummet bor Lucas för närvarande



Söta katter på väggen!! Lucas är nöjd så länge han har Tv och PS3


 

Lite golv och färg



Lucas rum





Tapeten är uppsatt på fel håll, så klängerväxterna går neråt



Gammal plastmatta, likadan finns hemma hos min mamma i mitt gamla sovrum.



Golvet som Joakim rev ut igår och sedan samlade i en snygg och prydlig hög på tomten



Joakim är nu uppe och målar taket en andra gång.




Underbara tisdag

Jag gillar våra tisdagar. Joakim börjar 9.00 & jag 9.15. Hela familjen vaknar upp vid 07 och sen äter vi en mysig frukost, har börjat tända ljus. För det mesta lämnas Simon på skolan av J och jag kan i lugn och ro ta mig en varm dusch och göra mig iordning. Idag hann jag till och med rensa handfatet, förstår inte var alla dessa hår kommer ifrån.

Joakim målade taket i helgen, men vi funderar på att ta en strykning till. Igår rev J ut det gamla golvet, 10 min och golvet var väck och han hade samlat ihop det i en snygg och prydlig hög på tomten. Under laminatgolvet ligger en gammal plastmatta från 78, den ska också väck. Det är kul att renovera, se resultatet av det man själv åstadkommer. Jag ska försöka ladda ner bilderna i eftermiddag.

Idag ska Lucas ta med en kompis hem efter skolan, de får själva fixa mellanmål och sköta sig själva en timma innan jag kommer hem med Simon. Middag idag blir som vanligt, plättar! Nu dax att bege sig till jobb!

Ha en bra dag!

Söndag

Barnen har  varit upp sedan kl 08.00, Jocke sover fortfarande, det behöver han.

Igår jobbade J 10-15, när han kom hem gick han direkt ut och klippte gräset och sen upp i Lucas rum för att slipa väggarna. Idag ska han måla taket. Jag har rensat ut en del här hemma och har tre säckar med skräp att köra till tippen idag.
Måste få barnen och prova sina vinterkläder, så jag vet vad som ska sparas och vad som ska till klädinsamlingen. Sen kommer det roligaste, vad behöver handlas nytt!!

Nu ska jag duka fram lite frukost, ha en bra dag!


Äntligen fredag!!

Sitter i soffan och slappar lite!

Lucas har kompisen Mikael här och alla spelar PS3. Första maskinen tvätt är klar att hängas upp och andra maskinen är igång.

Vi har påbörjat renoveringen i Lucas rum, tyvärr så jobbar Jocke imorgon och då händer det inte så mycket.
Imorgon har jag det roliga projektet att storstäda tvättstugan & läsa av vattenmätarn. Hela huset behöver en storstädning.

Måndagmorgon...

Har varit och lämnat Simon på skolan, idag blir han hämtad av farmor eller farfar och får egentid med dem idag! Lucas går i skolan till kl 14 och jag har ledig dag

I helgen har vi varit ute och tittat på golv till Lucas rum och har tagit hem färgkartor för att komma fram till vilken färg vi ska måla rummet med. Väntar på att få sätta igång.

Ha en bra dag!!!

Ooops!

Står vid spisen och steker plättar, njuter av dagens första kopp kaffe. Hann aldrig med det på jobb idag!



Inatt har jag inte fått så mycket sömn, vridit och vänt på mig. Det har kliat på fötterna av min PPP. När jag skulle upp när klockan ringde, ville jag bara ringa till jobb och sjuka mig och sedan somna om. Men, det var bara att kliva upp och trotsa tröttheten.


När jag står här och skriver ett inlägg, undrar jag var yngsta sonen tagit vägen. Tittar ut genom fönstret mot gården och får se det här..............



Min lilla Apa!!



Det vädret vi har idag, hoppas jag på att få behålla hela september och oktober. Då är det ju helt OK att vara rastvakt 3 timmar om dagen på jobb.

Ikväll är det föräldramöte med scouterna ute i skogen, undras var stegräknarn slutar på idag. En normal dag brukar den stanna på 12500-13000 steg. Mitt rekord är 21874. Än så länge har jag inte börjat med någon promenadrunda, eller det kanske jag inte behöver??
Jo, jag behöver helt klart mer motion, än den jag får. Jag skulle behöva börja med någon form av träning.

Länkar...

Jag har börjat läsa en ny blogg idag och vill gärna länka vidare till den.

Just nu får jag det inte att fungera med länkandet så som jag vill, om du vill länkas vidare, dra bara musen lite till höger om den länk du vill läsa, sen kan du bara klicka!

http://beckahbitch.se/ http://beckahbitch.se/

Från denna blogg vill jag också länka vidare till

http://histiocytos.blogg.se http://histiocytos.blogg.se

http://www.barncancerfonden.se/8047http://www.barncancerfonden.se/8047




Inköp

I helgen var vi ute och handlade lite nya kläder till killarna, kollade på vinterjackor, men där har jag inte bestämt mig än.

Årets höstskor/kängor



Lucas gympadojor



Simons gympadojor















RSS 2.0