Gott nytt 2013

Önskar alla ett Gott slut på 2012 och ett Gott Nytt 2013 :-)  Satt och skrev ett långt inlägg och så försvann allt! 
 Återkommer 2013!

Bio

Om en stund ska vi iväg och gå på bio, det blir James Bond!
Jag har rensat bland gamla papper på förmiddagen, så skönt när det är gjort. Imorgon blir det mer städ :-)Ha en bra lördagkväll!

Jobba hemifrån

Min arbetsdag skulle egentligen startat kl 07:00, men jag behövde inte stressa iväg till jobb så tidigt. Blev uppringd för en stund sedan, där var bara fyra barn på fritids. Skönt att kunna ta det lugnt, för inatt har jag verkligen sovit urdåligt. Men nu ska jag stoppa i mig lite frukost och traska bort till skolan, ska fixa lite fakturor.
Ha en bra dag!

Vilken arbetsdag

Kom till jobb 8:30 och hade jag haft semesterdagar att utnyttja, kunde jag vänt i dörren och gått hem igen. Fem personal på fem barn, det blir helknasigt när det blir sådana dagar. Jag gick hem lite tidigare, för när vi ätit mellanmål blev det bara ett barn kvar.
Det var ca 30 barn uppskrivna att vara på fritids idag och så blir det så stor förändring, det här visar ju verkligen hur viktigt det är att man kollar en och två gånger om man verkligen behöver ha sitt barn på fritids. Det blev iallafall en lugn dag för min del.
Joakim och barnen har varit ute och shoppat spel, de har ju inga sedan tidigare, bara en sådär 20 var.

Skumtomtar och filmen modig

Sitter i soffan och kopplar av med man och barnen. Vi ser filmen modig och mumsar på lite skumtomtar. Det har varit skönt med några dagars ledighet, men imorgon är det dax att jobba igen. Röda skolan ska under lovet ha sin fritidsverksamhet sammanslagen med Marbäcksskolan, det innebär att det bara tar mig en minut att komma till jobb, nice :-)

Julafton är över för 2012

Julafton går snart över till juldagen. Vi har varit hemma en stund, Joakim blev dålig så vi bröt upp tidigare än vi trodde från början. Joakim har haft en envis förkylning sen i oktober, den blir bättre, men sen kommer den igen med full kraft igen, särskillt nu när han börjar koppla av inför sin ledighet. Nu ligger han nerbäddad i sängen, Simon sover, Lucas tittar på Zorro och jag sitter och skriver här.
När Zorro är slut åker Lucas i säng och jag kryper nog ner under täcket jag också.
GODNATT :-)

God Jul

Barnen har öppnat en del av sina klappar och sitter i sina nya One Piece och myser. I år ska vi fira jul hos barnens faster och kusinen Alex.
 
Det har varit dåligt med uppdatering på bloggen och det beror på att jag oftast sitter med min platta och får det inte att fungera med att göra inlägg med den. Nu har jag i alla fall fått igång min bärbara data och fått uppgraderat den så förhoppningsvis kommer det komma lite inlägg på bloggen. Har haft lite funderingar på att starta igång en annan blogg, men har inte bestämt mig hur jag ska göra än.
 
Nu önskar jag er alla en God Jul!!!
 

RSS 2.0