Nerbäddad

Ligger i sängen med täcket upp till hakan. Iskalla fingrar och fötter, ont i huvudet och lite värk här & där. Det har inte hänt något på jobbfronten. Arbetsförmedlaren har varit sjuk. Det är inte så lätt att hitta en arbetsplats som jag kan kombinera ihop med mina timmar på skolan. Jag hoppas på att vi i veckan kan boka in en tid för att bolla lite av mina funderingar. Nu ska jag få lite sömn i kroppen, ska ju jobba imorgon.

Måndag

Ja, så har ytterligare en helg passerat. Julen är undanplockad och det blev så tomt och mörkt under trappan där granen stod. Idag ska jag träffa p sykologen, sen blir det en liten runda i Trelleborgs affärer. Ha en bra dag!!!

Helg

Äntligen lite helg. Planerna är att plocka undan julen, men vet inte om jag vill skiljas från granen än. Imorgon ska vi iväg till det berömda XXXlutz, beställde en 3D tavla där i oktober, tänkt som julklapp till Lucas. Fick ett telefonsamtal igår strax innan19, jag var välkommen att hämta den nu.... Nu ska jag slappa vidare i soffan en stund till. Ha en skön helg mina vänner!!

Stolt mamma

Idag när jag kom hem från jobb var inte allt sig likt. Det stod ingen disk på köksbänken. Min duktiga son Lucas 9 år har ställt sin disk i diskmaskinen. Det är något våra barn ännu inte behöver göra, vi tycker det mer käns lagom aty de kan börja med vid 10. Man blir extra glad :-) när ens barn överraskar med en sådan sak.

Nybakat

Tog mig i kragen när jag kom från jobb idag. Det blev 2st limpor och 4 rågkakor. Det blev godkänt av killarna.

Soffläge

Har lagt mig på soffan, men bara en liten stund!! Det var ett bra möte ang jobb igår, men det var ändå inte rätt. Jag fortsätter mitt letande. Har två degar på jäsning, behöver fylla på frysen med lite bröd. Vi har tröttnat på köpebröd. Hembakat är godast. Ha en trevlig eftermiddag!!!

På väg till Trelleborg

Sitter på bussen till Trelleborg. Ska på ett möte, sen bussen hem för att gå på ytterligare ett möte. Ska träffa en ang ett jobb, men är tveksam till att det kan bli något. Barnen är lämnade hos farmor och farfar. Simon önskade mig ett " ha det så kul" Lucas sa att man har det nog inte så kul på möten. Simon säger då: Jo, man kan äta lite choklad.

Ta nästa steg

Det är skönt med lite ledighet nu. Från och med måndag kommer jag att pressas från Af. Jag ska jobba 20 timmar på skolan tis-fre, samtidiht ska jag lyckas hitta en plats att mäta av min arbetsförmåga. Två olika arbetsplatser a 20 tim. Jag har inhen lösning på jur jag ska få det att fungera. Att grubbla på det här gör att jag inte kan sova, är trött nästkommande dag. Någon som har någon ide på vad jag ska göra??? Tacksam för förslag:-)

RSS 2.0