Hej,Hej!!

Vet att det var länge sedan sist! Vi skippar det där med bilderna från i somras och kör på här och Nu!
 
Den 1/10 gick jag upp och började jobba 100 % på skolan, det känns bra att vara igång på riktigt. Nu blev det ju inte så mycket jobb den här veckan då jag fick hämta Simon på skolan i tisdags, feber, hela han skakade när vi gick hem. Bäddade ner honom i vår säng och han somnade med en gång, han var rejält dålig, yrade av febern och hade ont i armar och ben, en temp på över 40 grader trots alvedon. Han var bättre på onsdagen och är nu helt återställd. Den 1/ 10 var det också två år sedan jag började på Röda skolan, två år och kan inte begripa var tiden tagit vägen. När jag började på skolan hade jag 50 %, i Juni fick jag 75% och har nu nått mitt mål med 100%.
 
I fredags var det "kick off" med jobb, Vi var på hotell Erikslund i Ängelholm och fick en SPA behandling, det var skönt att komma iväg ett dygn och vi hade en mycket trevlig fregkväll, med trerätters middag, vin och drinkar. Kom i säng vid två och vaknade upp utvilad kl 8.00. Efter frukost blev det hemgång och när jag klev in genom dörren hemma kl 11 hade de precis avslutat frukost. Det är skönt att åka iväg någon gång från familjen, få lite distans och hämta lite nya krafter.
 
Idag var det jag som vaknade först, barnen brukar annars vakna tidigt, men inte idag. Ska snart ner och fixa frukost, sen blir det ut och kolla färg till Simons rum, vi ska fixa iordning det nu innan jul.
 
Ha en skön Söndag, njut av det vackra vädret, solen skiner i Svedala, blåser lite grann, men det hör väl hösten till!!

RSS 2.0