Fint Väder....

Idag har barnen fått nya rullor!!!!

Lucas är en hejare på att åka, men Simon har bara provat en gång på Lucas gamla som var ett par nummer för stora!!
Det är inte så lätt, men snart kan han också rulla runt på gården!













Igår var det avslutning för Lucas på Miniorerna!

Först var det en kort gudstjänst i kyrkan, där Lucas fick en barnens bibel! Simon var också med i kyrkan och han var så duktig. Han ville sitta på golvet längst fram i kyrkan med Lucas, trodde aldrig han skulle sitta still, men han satt som ett ljus!!

Efteråt samlades alla ute i det gröna gräset och fikade!! Jättemysigt!






Tiden går trots sjukdomar....

Nu är det ett bra tag sedan jag uppdaterade, först Simon som var sjuk i samband med Lucas födelsedag! Sen var det mycket att göra möten hit och dit på jobb. En vecka jobbade jag efter att varit hemma med Simon.
Förra helgen var vi på lördagen i Trelleborg och bokade tid till Jocke för tatuering och sedan hem och byta bil, för att köra till Skurup med Lucas på barnkalas. Efter kalaset blev det MC donalds mat och vid 20.00 stack jag över en sväng till Sussie som hade tjejmiddag, jag var trött och inte alls mig lik, så när de drog iväg ut, gick jag hem och la mig.

Vaknade på söndagmorgon och hade ont över allt, matt, illamående och febrig. Lyckades få i mig lite te och la mig och sov igen. Ja, så har hela min sista vecka sett ut. Sovit, varit uppe en kort stund för att sen krypa ner i sängen igen. Jocke har fixat med barnen och annat som behöver göras i hemmet. Igår började jag smått bli piggare och Lucas som varit orolig för sitt barnkals på söndag kunde koppla av, mamma var ju bättre, dock med lite feber fortfarande.

På kvällen gnälldes det från båda gossarna som hade ont i sina fötter och ben, de kunde inte gå, en liten stund innan hade de varit ute och spelat boll. De hade båda feber och idag har de tagit det lugnt, för de kan inte springa runt som vanligt på sina ben. Simon har mest krupit. Kalaset imorgon fick vi ställa in.

 

RSS 2.0