Tiden rusar på

Ja, tiden springer iväg. Dagarna  och veckorna går så snabbt att bloggen har inte hunnits med. För ett år sedan var jag arbetslös och gjorde nog inte hälften av vad jag hinner med numera. Det är skönt med rutiner, komma hemifrån, mötet med arbetskamrater osv.

Här kommer en drös av bilder från de senaste veckorna!

En före detta fröken till Simon kom på besök och önskade alla barnen lycka till inför skolgången. Hon bjöd barnen på glass och de fick en present med kort.



Visst var det gulligt av henne!!

Simon har avslutning på dagis med uppträdande!



Den 17/6 kom Anna på besök. Det blev grillat, öl & vin. En fantastisk helg som vi hoppas kunna göra om snart! Det var 9 år sedan Anna var på besök senast, så lång tid får de inte gå till nästa gång.





Midsommar firade vi på Svaneholms slott tillsammans med fam Carlsson.











Vi hade med oss nybakade bullar med vit choklad och Ulrika hade bakat en god kladdkaka.



Barnen fick en liten kusin den 16/5 och här är bilder från 26/6!!




Tove, Lucas, Simon och Alex















Lucas tycker det är jättekul och mysigt med sin lilla kusin. Han tycker om bebisar och var lika go och gullig mot Simon, men då var Lucas bara 3 1/2 år. 

I tisdags när jag lämnade hemmet såg vår dörr ut så här...



Numera ser det ut så här..



Vad tycks??







Första badet

Då var vi redan inne i Juni månad, dagarna bara rusar iväg.

Jag håller fortfarande på med att röja i lilla rummet, har rensat och slängt hela fem säckar med diverse saker. Har till och med gått igenom en kartong med viktiga papper som stått sedan vi flyttade in i huset 2005.

Denna veckan har Joakim jobbat i trädgården, klippt häck och den här thujahäcken fick han använda en motorsåg för att kunna kapa den. Den hade växt lite väl mycket.







Idag har vi monterat upp poolen, iskallt vatten hindrade inte barnen från att bada!








RSS 2.0