Barnen sjuka

I onsdags var vi nästan klara för att ge oss iväg till skolan med Lucas och Simon till BVC. Då klagade Simon över ont i magen och två minuter senare kräktes han. Med respekt för maginfluensa höll jag hemma båda barnen. Två timmar senare kunde jag konstatera att det inte va maginfluensa, Simon toppade tempen med 40 C. Ringde till skolan och meddelade att Lucas kommer nästa dag, någon timma senare hade han också feber. Lucas är bättre, men Simon är fortfarande varm.

Tiden springer ifrån mig....

Det är över en månad sedan jag skrev senast. 

20- årsjubileumet var kul, det var roligt att träffa alla och höra vad de gör, hur många barn alla har osv.

Alla helgon helgen var hela familjen i Alingsås och firade min mamma som fyllde 70 år, vi åt god smörgåstårta och till kaffet blev det morotstårta som jag bakade kvällen innan vi körde upp. Det var fem år sedan Jocke va med uppe senast, det var skönt att ha honom med och slippa resan med barnen själv. Vi tog in på hotell knektegård, min lillebrors sovrum i hans fina tvåa. Vi har bott där de senaste gångerna och det fungerar bra.

Här hemma har vi haft fullt upp med att möblera om, alla har fått nya rum och mer plats för barnen att leka på inne i sina egna rum. Simon trivs så bra på sitt rum att han nu har sovit alla 9 nätterna i sin egen säng, man har fått vara glad om man har fått två nätter på en månad tidigare. Vi har inte brytt oss om att måla eller tapetsera än, tanken är att vi ska försöka byta lite fönster till våren och då känns det bättre och vänta med allt till dess. Man kan känna av lite var man vill placera möbler osv.

Jobbfronten: Jag trivs bra, har lärt mig jättemycket om webb-butiker,upplägget,fått bra tips om design m.m. Så när jag får lite mer tid över kommer jag att göra om här på bloggen. Men nu lägger jag störst fokus på mitt arbete, barnen, advent och jul!!



RSS 2.0