Onsdag

Vilket trist väder, regn,regn och åter regn! Lämnade Simon på skolan, där var det is och stora vattenpölar. Igår var hans stövlar så blöta att jag kunde vända dem upp och ner och det rann vatten ur dem. Jag hoppas han använder sina gummistövlar idag.  Funderar på vad jag ska hitta på idag, städa kanske, det skulle verkligen behövas. Sen kan man ju alltid baka något, lite franskbrödbullar kanske. Vi får se vad det blir av dagen :-)

Fredag

En vecka semester är redan över! Det har varit skönt med lite ledighet. Jag hade ju bara tre veckor sem i sommras, likaså året där innan. 
Det har varit en intensiv höst, där vi renoverat i Simons rum, röjt och slängt en massa, införskaffat bra garderob till vårt sovrum osv. Men nu har vi hyfsat iordning inomhus, ja visst återstår det renovering av vårt sovrum/allrum, badrummet uppe och sen vill vi göra vid köket. Men renovera kostar pengar, så vi får fortsätta spara till de större grejerna. 
Nu ska jag hoppa in i duschen, hämta Simon på skolan och sen ska vi baka en kaka till helgen. Imorgon står det shopping på shemat och på kvällen kalas hos svärmor. Ha en skön helg!

Räknat mynt

Jag har räknat mynt!!!
De ska ju ta bort mynträknaren på swedbank i byn. Så nu är alla spargrisar tömda :-) Från och med nu ska här inte sparas på några mynt, barnen får få sedlar istället. Blir nog så att vi ökar på sparandet på banken, det är ju lätt att föra över pengar till deras konton med internetbanken! 
Jag njuter av min efterlängtade semester och dagarna springer iväg! Ha en skön eftermiddag/kväll :-)

Tiden springer iväg

Ska snart hämta Simon på skolan. Idag är de iväg på utflykt, de skulle till Häckeberga och åka pulka :-) 
Jag är hemma från jobb med huvudvärk, gick hem i tisdags och huvudvärken vill inte släppa. Från måndag och två veckor fram har jag semester, ska bli så skönt. Det är mysigt att äta frukost med killarna innan de går till skolan, få lite tid att röja och plocka när de är i skolan och sedan ha tid att vara med dem när de kommer hem från skolan. I vanliga fall är jag inte hemma förrän 16:30, då ska det fixas middag, tvätta & läsa läxor innan Simon lägger sig 19:00. Så jag ser verkligen fram emot kvalitetstid med  barnen.
 
När det gäller mitt jobb så kan jag berätta att jag fått en fast tjänst och behöver inte oroa mig för vad som händer efter 15/6. Det gör mycket att veta att man har ett jobb att gå till, särskilt när man trivs på sitt jobb! Nu måste jag kila och hämta Simon! Va en bra dag!

RSS 2.0