Lite uppdatering

Den ena dagen avlöser den andra. För en vecka sedan drog Simon ut sin fjärde tand, den var knappt lös. Som han själv säger " Jag tappade den inte, jag drog ut den".



På tisdagen tog vi bussen in till Malmö





Glass är Gott!!



På onsdagen tog vi bussen till Malmö igen, jag skulle till frissan. Fick höra att barnens kompisar skulle till Folkets park, så vi hamnade där en stund!







Simon var längst upp och vände i det stora spindelnätet



I torsdags gjorde vi en utflykt med fritidsbarnen till Svarte. Vädret var inte det bästa och det regna mest hela tiden. Det hade blåst in jättemycket tång.



En bild på Lucas som nu har gjort sin sista vecka på fritids, han har sin plats kvar en månad till, men efter tre veckors ledighet kommer han nog inte vilja gå till fritids.



Idag 31/7 har vi varit på dop! Killarna i soffan innan vi gav oss iväg!








Har inte så många bilder från kyrkan då jag hade min stora kamera, en gammaldags systemkamera med filmrulle, så de bilderna kommer senare.

Faddrarna i mitten, föräldrarna längst. Tove börjar tröttna på att posera framför kameran.





Nu ska jag ta och varva ner, imorgon har vi en stor dag då vår Simon blir 6 år. Blir nog att sjunga för honom den tid han är född 07.03. Jag ska jobba mellan 7.30 - 11.30. Sen hem och åka med Simon på Teddystudien för halvårskontroll. Han har själv valt att åka iväg på sin födelsedag, även om det innebär stick i armen.

Återkommer imorgon med bilder på Simons dag!

Sista semesterdagen

En veckas semester går snabbt, imorgon är det dax att återgå till jobb igen. Ska jobba 4 veckor på Marbäcksskolan. Känns lite konstigt att jobba i den skolan som Lucas går på, men det blir säkert bra.



Hur fel kan det bli

Var med båda barnen på barnmottagningen för deras astma igår. Barnen har växt och deras kurvor ser bra ut. Simon ligger lite under på vikten, men han ser frisk ut och är inte för smal. Han har rejäla magmuskler, doktorn undrade om han tränade.
Simon som inte klarar av att ha en turbohaler än, fick utskrivet en Vortex. Nebunetten som han tidigare har haft finns inga nya munstycken till. Recept i all ära, men blir lite svårt att hämta ut då det står Simons namn och Lucas personnummer. Doktorn har gått på semester och är åter den 8/8. Det brinner inte i knutarna, men innan dess är ju bra om vi kan få ett nytt recept.

Idag var sista dagen för Lucas på simskolan. Han har tagit Järnmagistern och simborgarmärket.

Malmö

Idag tog vi bussen in till Malmö och strosade runt på stan.














 Dagen avslutades med att vi var och såg Kung Fu Panda 2 i 3D!!



Vilken upplevelse, har ni inte testat innan så gör det!!


Tandlös kille

Simon drog ikväll ut sin tredje tand!! Han tog tag i den och vred ett helt varv, sen var den väck. Han är en tuffing på att dra ut sina tänder!








Boktips

Har läst några bra böcker den senaste veckan och vill nu dela med mig!

Först ut

Flickan med snö i håret  av Ninni Schulman



Varför gråter inte Emma? av Magnus Wennerholm och Emma Jangestig

En sann historia som är fruktansvärd och tragisk på alla sätt och vis, du gråter efter bara några sidor in i boken till slutet.



Drömmen förde dig vilse av Anna Jansson

Har läst de andra böckerna om kriminalinspektören Maria Wern, Helt klart läsvärda!





RSS 2.0