Vår

I fredags blev jag ett år äldre, men jag känner ingen skillnad! Firade på kvällen med svärföräldrarna som kom hit på middag, Helstekt fläskfilé, potatisgratäng och sallad. Till kaffet hade vi morotskaka! Fick en fin blomma av svärföräldrarna och lite pengar att handla för.



Av familjen fick jag nya lurar till min mobiltelefon!



I helgen har vi haft vår och det har varit fantastiskt!!

Lucas var på scoutläger lördag till söndag. Han hade haft jätteroligt, de hade lagat mat på Triangakök!

Simon har varit hemma med mamma och pappa hela helgen, han saknade inte sin storebror utan njöt av att få mer uppmärksamhet än vanligt. På lördagen var Simon så trött att han somnade på soffan.



Han sov så gott och under tiden gjorde jag Pizza!

Barnen idag vid frukostbordet!




Solen skiner

Vaknade för en liten stund sedan, solen skiner idag och det ser nästan vindstilla ut. Jag hoppas att det är lite varmare ute idag än vad det varit i veckan.

Igår var vi iväg hos familjen Carlsson och åt middag. En jättegod potatisgratäng med pepparbiff. Barnen lekte på fint och vi vuxna pratade på om allt möjligt, bla om onödigt vetande. En av punkterna var gamla regnr på bilar man tidigare ägt, varför kommer man ihåg det???
Vi var hemma strax innan midnatt och barnen somnade på studs.

Idag ska vi lämna Lucas hos faster Annika och sen kör nog övriga familjen på shoppingrunda! Det ska  bla handlas present till Simons kompis S som har kalas imorgon.

Idag ska jag försöks ta med kameran och fånga någon bild!

Ha en bra dag och är ni lediga, så njut av ledigheten!

Var är värmen??

Nu längtar jag efter lite vårvärme. Solen sken idag, men det var verkligen ingen värme ute.
Jag visstas ju ute ganska mycket på mitt jobb, det gjorde jag inom hemtjänsten också, men inte som nu. Jag börjar ett 45 min pass 07.15,  sen under dagen har jag ett 20 min, 50 min och sist ett på 2 timmar. Så frisk luft får jag gott om och det blir ju bara bättre när vårvärmen verkligen kommer och sommaren kanske jag får tillbringa på badet med de som ska på simskola.

Idag har Lucas och Simon varit ute hela två timmar efter dagis och skola, de grävde i sandlådan och gjorde tunnlar osv. De kände inte av kylan, själv donade jag med disk, tvätt och matlagning.

Ikväll var jag inne i ett likadant hus som vårt, fast spegelvänt. De hade renoverat och allt var så nytt och fräscht, de hade ändrat en del på planlösningen och skapat en klädkammare till. Alltid kul att få lite ideèr!! Vår ovanvåning är i behov av nya tapeter och ett byte av kakel i tvättstugan.

Nu är det dax för Simon att komma i säng och efter det ska Lucas hämtas på scouterna!


40 - årsfest!!!

Idag ska jag iväg och fira min vän Catta som fyllde 40 i torsdags.

Jocke jobbar, barnen tittar på Tv och jag sitter med färg i håret.

Senare idag ska barnen och jag ta bussen till Malmö, inhandla en liten present och sedan möter vi upp vid Jockes jobb. Därefter får jag skjuts till festlokalen och kommer väl hem någon gång i natt.

Önskar alla en trevlig helg!

Äntligen fredag!!

Vaknade samtidigt som sambon idag, en timma innan jag behöver gå upp.
Har tagit mig en varm härlig dusch och har kunnat vakna till liv lugnt och stillsamt, barnen ligger och vaknar till Tv;n, men ska snart göras iordning. Idag känns det extra skönt med fredag, då veckan varit lite intensivare. Mer arbetstimmar för min del och barnen som har fått gå fler timmar på dagis och fritids. Nu får jag återgå till morgonbestyren.

Ha nu en riktigt bra fredag!

Nya tider

Vilket fantastiskt väder vi haft nu några dagar, så skönt att det inte är så ruggigt kallt ute.
Från och med idag är det nya tider på jobb, ska börja 07.15 tis-fre, tidigare har det varierat mellan 8-9.30. Det innebär lite fler timmar i veckan, men inte heltid.

Idag blir en extra lång dag, slutar egentligen 13.30 på tisdagar och jag har slutat för dagen, men ska tillbaka på jobb mellan 17-20. Ska ordna lite mat till barnen och svärföräldrarna som kommer och passar barnen till dess att Jocke kommer hem vid 19 ikväll.
Nu måste jag fixa vidare med tvätt och disk, innan jag ska skala potatis!

Ha en fortsatt bra dag!


Lördag

Barnen har precis krupit ner i sina sängar, de var trötta för de var uppe och skuttade vid 06.30 imorse.

Idag var vi en sväng på Mobilia, blev en fika på Espresso house, vi är helt sålda på deras cheesecake, den är så god.

Idag blev det pizza till middag, hemlagad!!!

Simon





Lucas



Imorgon får vi besök av min syster med familj, barnen längtar efter att få träffa sina kusiner! Lucas vill spela Tv-spel med Erik och Simon vill visa sina saker för Emil och leta efter en skatt.  Får se vad det blir av de timmar vi ses!

Ha en bra lördagkväll Gott folk!

Tisdag, en vanlig dag som alla andra

Idag kom jag från jobb lite tidigare och hämtade upp Simon på dagis. Jag hade tagit med mig lite gammalt bröd så att vi kunde mata ankorna på vägen hem. När vi kom hem åt vi mellanmål och storebror kom också hem från skolan. Barnen har lekt på däruppe och jag tog det lugnt fram till dess att middagen skulle tillagas. Pannkakor stod på menyn idag.

Strax efter att jag och barnen ätit och dukat av kom Jocke hem från jobb.

Nu har jag suttit här i soffan i två timmar, flummar runt på datan och slänger ett öga på Tv;n. Jag är jättetrött, så jag ska nog slå slag i saken och gå och lägga mig!

Ha en trevlig kväll

GONATT!!!

RSS 2.0