Var tog vintern vägen???

Förra måndagen hade vi kanonväder, ett jättefint vinterlandskap, var tog det vägen nu när sportlovet börjar nästa vecka.



Lucas bygger lego





Simon med sitt lego



Ja, då börjar barnens sportlov imorgon. De ska vara lediga hela veckan, Joakim ledig imorgon, farmor och farfar tar dem tisdag till torsdag och jag ledig fredag.

Önskar att det hade varit lite snö nu för barnens skull, de tycker det är så kul att åka pulka/snowracer och leka i snön. Kan ju alltid hoppas på att det kommer mer.

Imorgon är det en vecka sedan vi lämnade in vår bil för reparation efter krocken, skulle få den i slutet av v 7, så det blev lite kompliserat med veckohandlingen, fick ta det viktigaste på cykeln, men tycker det är dyrt att handla här i Svedala, många saker som vi köper som kostar ca 20 kr mer, bara ett bröd kostade 8 kr mer. Det lönar sig att köra iväg och handla på Maxi, även om det tillkommer bensinkostnad. Igår när vi skulle på kalas fick svärföräldrna låna ut sin bil, inte så kul att gå med Simon sent på kvällen, han är ingen kvällsmänniska.

Ha det så bra!!


Genomgång av bilder

Har suttit och gått igenom en massa bilder på datan. Några bilder på killarna!!



Lucas har fått en pinne över ögat på dagis!



Simon gillade verkligen sin tumme!!







Simon putsar spegeln hos farmor & farfar














Söndagkväll

Idag blev det några timmar med min vän Catta på Ikea. Det blev inte så mycket mer shopping än ljus och servetter. Men det finns så mycket man vill köpa och man får en massa tankar på hur man ska göra om i hemmet. Mycket handlar ju om att man ska få så bra och praktisk förvaring som möjligt.

En av sakerna jag hittade idag är ett alternativ av sängbord i Lucas rum


Den här finns i silverfärg som på bilden eller i vitt. Den här vill jag köpa till honom!

Den här helgen har gått snabbt, Joakim jobbade igår och ska jobba två lördagar till den här månaden.
För min del har det inte hänt något ang jobbfronten, jag jobbar på mina 20 tim/v på Röda skolan och letar efter något mer, alt något helt annat 40 tim/v och sluta på skolan, vill inte det, trivs ju så bra!!

Önskar er en trevlig söndagkväll!!

IKEA

Shopping på ikea

Godmorgon

Äntligen fredag :-) Snart iväg till jobb, man och barn sover. J har sovmorgon och då behöver inte jag väcka barnen. Jobbar fram till 12 idag, sen är det hem och städa, mysa med barnen och hålla helg. Jag hoppas att det kommer lite mer snö, Simon fick en snowracer i julklapp, han vill så gärna åka den. Ha det så bra! Kram

RSS 2.0