Löständer eller tandlös

Bilder från vår myskväll i fredags!!





Lucas & S med deras barkbåt som de byggde på scouterna!





Simon tappade sin andra tand idag!




Måste Bara...

Det är idag tre veckor sedan jag började jobba och det blir bara bättre för var dag som går. Jag trivs bara så bra med alla som jobbar på skolan. Barnen har nu lärt känna mig lite grann och kommer mer och mer när de är något som bekymmrar dem, de har slagit sig eller när bollen har kommit över staketet och ligger på gatan m.m.
Idag när jag stod på morgonen och förberedde fredagsfikan, kom en lärare in och undrade om jag kunde fixa den, för hon hade handlat... Det är ju min uppgift att handla det på torsdagar och handla bröd i bageriet på morgonen och duka fram, men tyvärr hade inte informationen gått fram till alla, men nu var nästan alla närvarande när jag vid fikan talade om att jag skulle ta hand om det alla fredagar, skulle jag vara ledig eller vara sjuk, så kommer jag informera dem, så att någon annan får rycka in. Många tacksamma lärare och fritidspersonal.

Idag försökte jag mig på att ha fredagsmys med mina pojkar, lite godis och spela Fia och Yatzi. Simon var Glad och nöjd för han vann Fia som vi spelade först, när vi sedan skulle spela Yatzi blev Lucas sur för att Simon skulle börja slå med tärningarna, vid Fia började Lucas, men det var ändå orättvist och han skulle förlora om Simon började, så han valde att inte vara med. Simon vann på Yatzi oxå, men han var så trött när vi var klara att han inte brydde sig.

Imorgon är det samling med scouterna för Lucas kl 9.00, är vädret bra, åker hela familjen med ut i skogen!! Hoppas, hoppas på solsken och inte allt för starka vindar.


Fortsätter ett tag till

Ett litet tag sedan jag uppdaterade!

Jag trivs oerhört bra på skolan och mina arbetsuppgifter som skolvärdinna! Idag är det två veckor sedan jag började och det har tagit lite tid att komma in i vad jag ska göra, men nu börjar det lossna och igår fick jag ett shema på arbetstider och lite var jag ska befinna mig m.m. Nästa stora projekt är datainloggning så att jag ska kunna betala lite fakturor. Datainloggning innebär att det inte kommer ta slut den sista oktober, utan en fortsättning fram till jul. Det bästa med att jobba är att jag är betydligt mer effektiv här hemma, nu kan jag ju inte skjuta på allt till morgondagen. Nu kan jag dammsuga en måndagmorgon kl 7.30, plockar fram kött/fisk från frysen på kvällen, gör att jag inte behöver småhandla så mycket. Det bästa av allt, jag kan oxå få njuta av att det är helg, det gör man inte när man är arbetslös.

Trevlig helg på er!!

RÖR EJ


































Första dagen avklarad

Var på skolan i god tid, 10 minuter innan jag skulle börja. Lite genomgång med rektorn, arbetstider m.m. 8.30 elevråd, 9.20 personalmöte direkt följ av ett möte med fritidspersonalen och under förmiddagens lopp hade jag fått ett nytt namn, rektorn kallade mig Annika hela tiden, inget nytt för mig, då jag brukar få just det namnet när någon glömmer av att jag heter Anneli. Efter en hel förmiddag med ny information, var det så äntligen dax att vara rastvakt. Nemas problemas, barn på lågstadiet är frågvisa och nyfikna och undrade vem jag var mamma till. Berättade att jag var mamma till Lucas och Simon och vilken skola och dagis de gick på! Men vem skulle jag då hämta?? Några barn kände igen mig och undrade vad jag gjorde där! Tycker att jag fick rätt så bra koll på vad barnen heter, men sen är ju frågan om jag kommer ihåg det till på tisdag då nästa arbetsdag är. Vem vet, jag kanske förväxlar namnen på dem hej vilt, men det gör väl inget...
Då jag inte har jobbat sedan dec 2009, var jag ganska slut i huvudet och full av nya intryck!!

Simon som inte är van vid att gå på dagis om fredagarna, var trött redan kl 19.30 och 20.10 låg båda barnen i sängen, en timma tidigare än vad det brukar va om fredagarna. Hoppas bara tröttheten sitter i sig imorgon, så jag kan få lite sovmorgon. Jag sumpade ju min chans till det förra helgen då barnen sov hos farmor och farfar och jag vaknade 05.00 och inte kunde somna om. Typiskt mig!!!

Nu ska jag ha lite fredagsmys, utan barn och sambo!!


RSS 2.0