Dagar som blir veckor

Det var länge sedan jag skrev här senast och nu känns det som att jag måste komma igång igen.
Semestern är slut för både Joakim och mig, den ända som är ledig fortfarande är Lucas. Jag började jobba i måndags efter tre veckors ledighet. Det händer mycket på jobb nu, Röda skolan har lämnat den gamla skolan och flyttat in i bättre begagnade lokaler i Centralskolan. Vi bedriver fritidsverksamhet samtidigt som vi håller på att möblerar och packar upp alla kartonger. Det är en aning rörigt nu, men det kommer verkligen att bli kanonbra!
Min tanke är att jag inom kort ska uppdatera med bilder från sommaren, köpte ny kamera innan semestern och har fångat en del bilder på barnen, sydkusten och västkusten.
Vi har iallafall haft en skön sommar, min första vecka reste jag och barnen iväg några dagar, besökte min lillebror en natt, hälsade på min mamma och sen bodde vi hos min syster tre nätter.  Vi hann med en dag på Hönö/Öckerö, en dag på Liseberg, lite skogspromenad och mina barn terroiserade sin äldre kusiner Erik 16 & Emil 14, med att sitta och hänga på deras rum.
Semestern fortsatte med lite dagsaktiviteter, firat Simon som nu är 7 år, badat i vår pool och njutit av att vara lediga.
Igår är det 7 år sedan vi flyttade in i vårt hus, det har hänt en del under de åren både utomhus och inne. Vi trivs bra, önskar bara man hade haft mer pengar till att fixa allt vi vill göra med vårt hus och i vår trädgård.
Hoppas kunna uppdatera med bilder i slutet av veckan!

RSS 2.0