Doftar gott

Två plåtar med pizzabullar sprider en ljuvlig doft i hemmet!

Bakar pizzabullar

Jag har precis satt en deg till pizzabullar! Både på tisdag och onsdag är det kvällsaktivitet på skolan och man ska ha picnickorg med sig. Så jag passar på att baka lite pizzabullar, det är gott och inte så onyttigt som kanelbullar.
Helgen har gått i rekordfart. Vi var ute och handlade på lördagen, Lucas fick tre par shorts, fyra t-shirt, en skjorta och en långärmad tröja. Simon fick två par shorts, fyra t-shirt och en skjorta. Jag fick tre sommarblusar och en svart kofta. Joakim blev helt utan den här gången, men en annan gång är det jag som inte får något. Jag handlade tre av plaggen på Zizzi, gillar den affären, jag kunde ju inte köpa XL utan det blev M. Jättefina kläder, men dyra.
På söndagen städade vi, lite mer än det vanliga o det är så skönt efteråt att slå sig ner i soffan och njuta av ett nystädat hem.
Nu ska jag återgå till pizzabullarna!! Ha en bra dag!

Glad och nöjd

Idag är en bra dag för mig, jag är så där superglad och nöjd!
Jag har idag fått besked om fortsättning på skolan, jag kommer dessutom att från den 16/6 ha en tjänst på 75%, tidigare var den bara på 50%. Det är verkligen ett toppenjobb och det kommer ske en del positiva förändringar för min del. Vad kan jag inte avslöja än.En sådan här dag måste man ta vara på, så när jag kom hem satte jag en deg, bakade dubbel sats med bullar, lagade middag, bakade chokladbollar och har nu pressat ca 20 hamburgare som nu ligger i frysen. Jag har hunnit med två maskiner tvätt och ska om en stund ta den ihopvikta tvätten och lägga in den i skåpen. Glädje kan verkligen ge energi!
Ha en skön fredagskväll!!

Sveriges nationaldag

Har ni firat idag??
Vi har inte gjort det, skönt med en ledig dag mitt i veckan, men firat har vi inte gjort.
Städat och röjt i tvättstugan är vad vi har ägnat denna dag till. Det är så lätt att man stoppr in saker i tvättstugan, det blir mer och mer saker. En del ska sparas, men ibland är det saker man inte vet vad man ska göra av. Vi har fått rensat ut och slängt en säck med saker, har lite till som ska gås igenom. Vi måste se till att köpa det där skåpet som vi vill ha ovanför vasken, en garderob till Joakims jobbekläder, just nu förvaras de i ett cd-skåp. Sen är ju frågan om hur vi ska göra med torktummlaren som står i garaget, ska vi behålla den eller ska vi klara oss utan. Duntäcken behöver ju torktumlas när de tvättas.

Lucas Skåneresa


Då jag inte har någon koll på var bilderna är tagna, så får ni njuta av bilder tagna av en 10-åring
























Det var en mycket Glad Lucas man mötte vid bussen igår, de hade haft en bra dag!

Min lilla sjukling

Idag är Lucas hemma från skolan med magont. Han hade varit uppe och kräkts en gång vid midnatt, inget jag vaknade av, men pappa hade precis lagt sig så han hade satt in en hink till honom. Han ligger på soffan med magont och tittar på tv. Lucas tog en del fina bilder igår, ska lägga upp dem lite senare.

Skåneresa

Idag åker Lucas på Skåneresa med alla elever i åk 3. Han ska ha matsäck med sig för hela dagen, de åker med bussen 8.30 och är tillbaks 17.30. Ryggsäcken är packad med macka, kycklingklubbor, pizzabullar, vattenmelon, vindruvor m.m. Jag hoppas att det är uppehåll hela dagen och att de får en mysig dag.

Lucas med den tunga ryggsäcken





Simon ville också vara med på bild






RSS 2.0