Badhus m.m.

I fredags var vi på badhuset i Trelleborg i sällskap med några andra familjer.












Första semlan 2010, MUMS!!!






Fika ute i vackert väder!




Mysigt besök

Idag har jag haft mysigt besök och sällskap hela dagen av lille Gabriel!! Var och hämtade honom vid 7.30 och sen kom hans mamma strax efter 17.00. Det är första gången som jag är själv med honom, men han är ju så supersnäll och go.
















Klockan 13.50 kom Lucas och kompisen Mikael hem, Gabriel och jag åkte iväg och hämtade Simon. Väl hemma och vi hade ätit mellis lekte alla fyra killarna.


Efter en intensiv dag med många nya intryck somnade Gabriel när hans mamma och vännina kommit.  


Helgen försvinner i rekordfart

Redan söndagkväll, första veckan i skola och dagis är avklarad. Nu när jag är arbetslös igen går Lucas i skolan 8-13.30, förutom onsdag då han slutar redan 12.00. Simon är på dagis 15 timmar i veckan. Lucas blir hämtad på morgonen av kompisen Mikael och sen går de själva till skolan, stora killarna. När skoldagen är över kommer Lucas hem, det är toppen att ha skolan så nära och inga gator att passera.
Igår jobbade Jocke och barnen och jag städade lite. Vid 14.30 kom Jocke hem och med var hans syssling Helena.
Det dracks kaffe och vi åt kyckling med en god sallad. Eftermiddagen och kvällen flög iväg. 
Idag bar det iväg in till Mobilia, lite shopping och en supermysig fika. Efter det en tur till ikea och köpte ett par hyllor. Gossarna var så duktiga!!
På torsdag ska jag till ortopeden och prova mina skor som jag gjorde avtryck för i december, hoppas att de blir bra och att de fungerar bättre än vanliga skor. Mina fötter är ju så oerhört känsliga då jag har Pustulosis Palmoplantaris. Nu mår fötterna lite bättre, men det är fortfarande daglig behandling med salvor av de olika slag och hudkliniken tre gånger i veckan.

Ja, det var lite smått om oss!

Sista dagen på jullovet

Ja, idag är sista dagen på jullovet och det har gått så snabbt. Vi har varit mest hemma och myst, vi har ju haft tur med snö och det tycker vi om. Barnen har varit ut jättemycket och åkt pulka och skidor och jag har hängt med på pulkaturerna och voltat runt så kroppen är blåslagen, men vi har haft så roligt. För några dagar sedan var vi iväg på kulhuset en hel dag med Lucas kompis Mikael och hans pappa, barnen hade så kul att de inte vill åka hem trots att vi varit där över 6 timmar. De hoppade, åkte kana och Lillebror jagade de stora killarna. Här kommer lite bilder från sista veckan.






















Skidåkning



Idag har det kommit lite snö, så det var fram med skidorna till killarna och det gick riktigt bra.



Simon först ut







Lucas längst upp på toppen



Lucas på väg ner




Han klarar utför, han har blivit så duktig








Bullar och varm choklad ute i snön!!!





 

 

 


RSS 2.0