Nyårsmiddag 2009






GOTT NYTT ÅR........

Vi önskar alla ett Gott slut på 2009 och ett Gott Nytt År!!

Idag är det sista dagen på det här året, vi har haft ett bra år och hoppas på att nästa år blir minst lika bra. 
Idag är det 10 år sedan Jocke och jag förlovade oss, det året hade vi middag med några vänner och festade till 06.00 på morgonen. Numera blir det lugnare, det blir en god middag och mys med våra pågar. Lucas har vilat en liten stund och Simon sover nu för att orka va uppe till tolvslaget.

GOTT NYTT ÅR!!!

Nu går julen mot sitt slut!

Den här julen firade vi själva!! Det blev lugnt och mysigt, inget tjat om när gästerna ska komma osv. Vi åt gott och vid 19.00 delade vi ut klapparna som Tomten hade lämnat sent kvällen innan. Lucas och Simon öppnade sin klappar och jublade lika mycket båda två när de öppnade sina Nintendo DS. Här kommer lite bilder från juldagarna!


Julgranen 2009




Morgonklappar!!
Barnen brukar alltid få någon julklapp på morgonen, i år hade min moster skickat en peng till dem och för den köpte jag lego till dem! Bra att ha något sådant att sysselsätta dem med på förmiddagen!!












JULMIDDAG..






Jippiiiiiii ett DS


Jaaaaaaa DS



Jag blev överraskad med en samsung PC 10.1, liten och smidig jämfört med min andra bärbara, dessutom fungerar den här mycket bättre!!!

Det här fina ljuset har en av Simons dagisfröknar gjort!!


På juldagen kom farmor och farfar på besök, med ännu fler klappar till pojkarna! Starwars påslakanset, fårskinnstofflor, ryggsäckar m.m.

 

 

 

 


GOD JUL

Ja, nu är det jul igen!! Här kommer lite bilder från december månad!



















Vi önskar alla en GOD JUL!!!


Friska????

Förra torsdagen var jag på julbord på jobb, när jag kom hem hade Jocke feber. På fredagen kände jag mig inte bra när jag körde in till jobb, men hoppades på att Ipren och alvedon skulle hjälpa mig igenom dagen. Men insåg ganska snart att jag inte klarade av att sitta kvar på jobb och körde hem och sov till 16.00, då det var dags att hämta hem barnen. Jocke klarade av att jobba under fredagen, men under helgen låg vi båda två.
Nu ska jag snart iväg till skolan, de skulle ha lite "öppet hus" på fritids med fika. Trevligt!!!

Nu till helgen ska Jocke jobba, barnen och jag åker till Vellingeblomma!


RSS 2.0