Tystnad

Sitter i personalrummet, det är tyst i byggnaden, de ända ljud som hörs är en timer som tickar och elever som spelar boll utanför.
En bild på vårt lilla personalrum, här trängs ca 20 personer på lunchrasten, kommer in efter att rastvaktat är det som att gå in i en bastu!

Bad

I Helgen har Lucas varit på scoutläger, fredag till söndag. De har bott i militärtält, första gången för Lucas.
Idag har barnen invigt poolen, endast 15 grader i vattnet. Simon var den som kom i först och badade längst.


Solbränna

Igår visstades jag ute i solen ganska så många timmar, nu kan man se ett tydligt streck efter gårdagens kläder. Vissta är det underbart med sol och värme, jag njuter varje dag. Under helgen hoppas vi kunna få upp poolen!

SOMMAR

Idag har vi sommar, fikat och ätit ute, vattenslangen får svalka barnen i väntan på att poolen ska sättas upp

Ett år

Barnens kusin blev ett år i onsdags den 16/5. Idag firades hon med fullt hus, 34 vuxna och 8 barn. Det här fick hon från oss!

Mer tid

Nu var det ett tag sedan jag skrev senast. Har inte haft orken att skriva.
Från och med igår jobbar jag 30 timmar istället för 20, vilken tur för mig att det är röd dag på torsdag och att jag sedan tidigare lagt in om ledigt på fredagen.
Dagens middag blev spenatstuvning med ägg till middag.

Grått och trist

Idag är vädret grått och trist, precis som mitt hår var för ett par veckor sedan. Fick aldrig tummarna loss för att boka tid hos frissan. Håret blev bara längre och längre och utväxtranden blev gråare och gråare. Om jag skulle sluta färga håret, så skulle min nya färg bli grått med några stänk av brunt. Kan vara jättesnyggt, men jag är inte där riktigt än! Efter ett besök hos frissan och en burk med färg i håret känns det nu betydligt bättre

RSS 2.0