Stressig eftermiddag!!

Idag har det varit en liten körig eftermiddag! Redan imorse kände jag knuten i magen över att vi kanske inte skulle hinna!
Lucas hade tid hos en specialisttandläkare idag kl 15.30. Jag stack från jobb 13.30, hämtade Simon och Lucas kom hem samtidigt som oss strax efter 14.00. Barnen behövde lite mellanmål i sig, de åt lite mackor!
Sen var det dax att promenera iväg till vårdcentralen, det tar ju lite tid. Ena stunden har Simon energi och springer för att i nästa stund inte vilja gå längre. Fram kom vi och i tid, det som var lite stressande var att jag inte visste hur lång tid besöket skulle ta. Men det gick snabbt, nästan bara in och vända!
Som belöning för att barnen skulle gå fram och tillbaka, hade jag lovat att barnen skulle få MC donalds!
Nu blev det inte så stressigt som jag befarat, utan vi hinner till och med ta det lite lugnt en stund innan Lucas blir hämtad kl 18.00 för att promenera till scouterna. Ja, idag får Lucas verkligen röra på sig!
Själv ska jag köra igång tvättmaskinen & diskmaskinen, vika ihop tvätten som hänger på torkställningarna och lägga in det i garderoberna! Tur att jag har lite sysselsättning, för sitter jag här för länge är risken att jag somnar!
Men jag kan lova att det blir en tidig kvääl för min del, så fort jag hämtat Lucas och kompisen från scouterna kl 20.00 och Lucas kommit i säng, så kommer jag också sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0